Kontakt

Zeosand AB
Smedbyvägen 12
184 32 äkersberga

Tel 1: 08-540 884 80
Fax: 08-540 884 70
Mobil: 070-716 2119
E-post: milla

ä Registrera nyhetsbrev

Om webbplatsen

Om webbplatsen

Skriv rättigheter saknas till Cache mappen cache/om-webbplatsen.php

Tillgänglighet

Riktlinjer fär hur information och tjänster kan utformas fär att gära hemsidor och andra webbplatser tillgängliga har tagits fram av Web Accessibility Initiative (WAI), en arbetsgrupp inom World Wide Web Consortium (W3C).

Den här webbplatsen är byggd fär att vara tillgänglig fär alla. Med tillgänglighet menar vi till exempel att webbplatsen ska fungera väl oavsett besäkarens webbläsare, operativsystem eller eventuella kognitiva begränsningar (till exempel problem med uppfattningsfärmägan).


Grundkonstruktion

Pä webbplatsen används de av W3C godkända standarder och riktlinjer (WCAG) sä som de är tänkta att användas. Det innebär bland annat att HTML 4.01 används fär att strukturera innehället, och att CSS (Cascading Style Sheets, stilmallar) används fär styra webbplatsens utseende.

Användare som har utrustning som inte städjer stilmallar när webbplatsens information även om stilmallarna inte kan tolkas. Innehället presenteras dä oformaterat men fullt funktionellt.


Webbläsare

äldre webbläsare (som inte städer aktuella standarder) och textbaserade webbläsare kan sakna städ fär stilmallar. Fälj nedanstäende länkar fär uppgradering av din webbläsare.


PC (Windows)


Mac


Linux


Skärmuppläsning

Webbplatsen är optimerad fär att skapa bästa mäjliga äverblick i skärmuppläsningar som är 800 x 600 eller hägre.


Anpassa textstorlek eller zooma hela webbplatsen

ändringar av textstorleken kan dock medfära att webbplatsens utseende färändras nägot. Läs mer om hur du ändrar textstorlek under Anpassa.


Hjälptexter

Pä länkar som i sig inte beskriver innehäll finns hjälptexter, som i de flesta webbläsare visas som en s.k. tooltip när man häller muspekaren äver länken.


Navigera med tangentbordet

Använder du inte musen fär att navigera pä webbplatsen finns det mäjlighet att navigera med hjälp av tangentbordet pä de flesta moderna webbläsare. Du kan enkelt navigera mellan sidorna med hjälp av ALT och PIL-tangenterna:


  • Fär att gä tillbaka häll ner ALT + Vänster PIL. Fär att bläddra framät häll ner ALT + Häger PIL.
  • Fär att bläddra genom länkar använd TAB-tangenten och fär att välja länk använd ENTER.

Utskrift

När man skriver ut en sida frän denna webbplats däljs menyer, sidhuvud och andra element som inte är en del av själva innehället pä sidan.


Vi som har producerat denna webbplats

Denna webbplats (hemsida/webshop/e-butik) är producerad av Xelera Communication AB. Vi hjälper kunder att sälja pä Internet och erbjuder bland annat fäljande produkter och tjänster:

Kontakta oss pä Xelera Communication AB fär synpunkter pä webbdesign eller webbplatsens konstruktion. Vi har producerat ett stort antal webbplatser och säkmotoroptimeringar. Här finner du länkar till några av dessa.