Kontakt

Zeosand AB
Smedbyvägen 12
184 32 äkersberga

Tel 1: 08-540 884 80
Fax: 08-540 884 70
Mobil: 070-716 2119
E-post: milla

ä Registrera nyhetsbrev

Om webbplatsen

Ta del av vårt erbjudande om gratis doftpåse


Vad sägs om att få lite fräschare lukt hemma? Oavsett var du har problem med dålig luft och vad det beror på har vi produkter som kan vara till hjälp. 2019 har vi en kampanj som ger dig ett gratis varuprov av vår populära doftpåse Cli-Dor. Den innehåller mineralen Zeolit som drar till sig olika ämnen som finns i luften och som luktar illa. Du kan läsa mer om Cli-Dor under fliken fakta här på sajten.


Det bästa sättet att bilda sig en uppfattning om denna luftrenare är dock att ta del av vår kampanj och få ett varuprov hemskickat. Anledningen till att vi bjuder på denna bonus är att vi vet hur användbar produkten är. De flesta som börjar med Cli-Dor väljer att fortsätta!


Om du uppskattar produkten och beställer nya doftpåsar efter att ha testat varuprovet får du en bonus i form av 10 % i rabatt på priset. Detta är alltså ett erbjudande i två etapper som du inte ska missa! Ange bonuskoden “Clidorproduktprov 2019” samtidigt som du anger din adress i kontaktformuläret nedan. Då får du en påse med posten samt information om hur du utnyttjar rabatten.

Namn:
Email:
Meddelande: